Opći uvjeti poslovanja

 

Informacije o trgovačkom društvu

ONE TO ONE j.d.o.o.

Pavla Šubića 8

10000 Zagreb

OIB 06600441588

Adresa elektroničke pošte: studio@onetoone.hr

 

Uvjeti online kupovine

Narudžbom putem www.onetoone.hr pristajete na navedene Uvjete online kupovine. Oni definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama. Prodavatelj i isporučitelj proizvoda www.onetoone.hr je tvrtka ONE TO ONE j.d.o.o., Pavla Šubića 8, Zagreb. Kupac je posjetitelj internetske stranice koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Cijene su izražene u kunama (HRK), uključuju PDV, vrijede za sve načine plaćanja, a troškovi dostave su uključeni u cijenu proizvoda.

Za online kupovinu nije potrebna registracija.

 

Način plaćanja

  1. Općom uplatnicom

Na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu: broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe i broj narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem internet bankarstva ili uplatom u poslovnici banke, poštanskom uredu, preko FINA-e i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca naručeni proizvodi šalju se na adresu koju je kupac naznačio u narudžbi.

  1. Plaćanje pouzećem (otkupnina)

Plaćanje se vrši dostavljaču prilikom isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dogovorenoj dostavnoj adresi dostavljač ostavlja obavijest o prispjeću pošiljke.

Ukoliko želite Račun R1 u prostor za napomenu prilikom kompletiranja narudžbe upišite podatke potrebne za izradu R1 računa (Naziv, Adresa, OIB).

  1. PayPal plaćanje

Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem PayPal servisa. Nakon zaprimanja uplate kupca naručeni proizvodi šalju se na adresu koju je kupac naznačio u narudžbi.

 

Izjava o konverziji                                                                                                   

Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena kreditna kartica kupca dobiva se kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.

Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

 

Isporuka

Isporuka naručene robe je besplatna, bez obzira na količinu i vrstu naručene robe. Standardno vrijeme isporuke je 1-5 radnih dana od dana potvrde ili uplate sredstava, osim ako adresa naručitelja nije na Jadranskim otocima ili sličnim teže pristupačnim mjestima isporuke. U tome slučaju kupac direktno s operaterom dogovora točan datum isporuke, ovisno o rasporedu dostave robe na takva mjesta od strane ugovorene kurirske službe. Ukoliko od kurirske službe dobijete obavijest o prispjeću pošiljke, dužni ste ih kontaktirati telefonski i dogovoriti primopredaju pošiljke. Prilikom odabira robe i odabira isporuke, kupac je dužan navesti točnu adresu i broj telefona radi pravodobne isporuke ili pravodobnog informiranja o isporuci.

ONE TO ONE j.d.o.o. dostavu vrši unutar Republike Hrvatske. Ukoliko želite dostavu izvan Republike Hrvatske obavezno pošaljite upit na adresu studio@onetoone.hr.

 

Reklamacije

Ukoliko sa primljenim proizvodima iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, odmah nas kontaktirajte na  studio@onetoone.hr.  Reklamacije se uvažavaju u slučaju da ste iz osnovanog razloga nezadovoljni proizvodom. Isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka. Za ostvarivanje prava reklamacije, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

 

Povrat

Nudimo mogućnost povrata sredstava sukladno zakonskim uvjetima i rokovima. Povrat robe kupac obavlja o svome trošku. Radi zaštite Vaših interesa savjetujemo preporučeno slanje paketa ili opciju praćenja slanja pošiljke.

 

Pravila privatnosti

ONE TO ONE j.d.o.o. web trgovina se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima, koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

 

Cookies

Ove web stranice koriste cookies (kolačiće) radi poboljšanja usluga. Korištenjem ovih stranica pristajete na upotrebu kolačića.

 

Veleprodaja

Ukoliko vas zanima veleprodaja naših proizvoda, želite veće narudžbe ili poslovne poklone možete nam se obratiti izravno na studio@onetoone.hr.

 

Podaci o upravljanju autorskim pravima

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama ekskluzivno su pravo tvrtke ONE TO ONE j.d.o.o. Kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje ili mijenjanje internetskih stranica tvrtke ONE TO ONE j.d.o.o. bez pismenog odobrenja tvrtke ONE TO ONE j.d.o.o. je zabranjeno.

 

Kontakt

Kontaktirajte nas izravno na studio@onetoone.hr ukoliko imate dodatna pitanja.